De verzendkostvrijstelling op 125 €  is niet geldig op de purple pellets zakken 25kg deze dienen per zak besteld te worden of overeengekomen telefonisch met C Staes 

op +32 466 42 08 07 Grtjes 

 

Het bijpassend flesje additief 10ml dient opgelost in aanmaakwater 500ml/ per kg pasta, en stilletjesaan mixen, niet verzadigen.
Van 1kg paste (bol) maakt u bevochtigd meer dan 2kg paste (bol).
Breng de paste zodanig aan de haak dat deze kan afpulveren. 
Gebruik een goede paste dobber zoals bvb Novastar CS 107 of de Thunderball paste dobber deze zijn  speciaal voor dit soort visserij gebouwd.
U kan hier ook een flesje 100ml of zelfs 500 ml bestellen, u kan het ook gebruiken op pellets en in het visvoer. De kunst is het bevochtigen, niet te hard en zeker niet te zacht want dan heeft de haak geen houvast, ook geen bol maken want dat schrikt de vis soms af, de meest abstracte vormen geven meeste beet, oefening baat kunst bij deze fantastische paste waaraan u spectaculaire aanbeten mag verwachten.


Bereiding:  Voor de 2 à 3 cm bol de pasta stilletjesaan natmaken tot u de juiste verhouding vindt, regelmatig eens knijpen, te droog is niet goed te nat zeker niet goed te nat is fataal als u geen droge meer bijhebt en als u ver vist de bol nooit door het water slepen. Mee leren werken is de boodschap. Voor bij diegenen die het echt niet lukt is er Stiki voorzien, te vinden als u naar beneden scrollt.


THUNDERBALL SUPERPASTE 2 SOILENT GREEN

Basis aangelengd met een speciaal puur vismeel en spirulina. Kleur groen.

Flesjes SOILEN GREEN ATTRACTOR apart bijbestellen.

THUNDERBALL SUPERPASTE 3 CARP KRILL

Basis aangelengd met een speciaal puur vismeel en krill. Kleur rood.

Flesjes KARP KRILL ATTRACTOR apart bijbestellen.

Nieuwe luchtige pasta die snel afpulvert. U kan best bijpassend additief bijvoegen 100ml.

Additief wat oplossen in het aanmaakwater voor de pasta en mengen in ruim badje.  Dit additief is niet sterk geconcentreerd en kan naar eigen keuze toegevoegd worden. Deze paste kan u eveneens op brasem gebruiken.

Uitverkocht

Thunderball zeer zachte sponzige expander met zelfde samenstelling als de super vangkrachtige Thunderball paste. Ideaal voor locaties waar niet met paste mag gevist worden.

S morgends voor het vissen pellets pompen en sprayen met Thunderball flavour en klaar.

Je kan de expander ook dag tevoren klaarmaken maar de flavour pas toevoegen  s morgends of voor het vissen.

Mocht de expander na tijdje gaan zweven betekent dat die opnieuw wat vocht nodig heeft eventueel met Thunderball flavour verdunt in water en hij zakt weer met de juiste aanbieding.

4mm zwelt tot 6mm

6mm zwelt tot 8mm

SUPER UITGEBALANCEERDE KOI EXPANDER. DE VORM BLIJFT BEHOUDEN EN BREEKT NIET BIJ HET PLAATSEN VAN DE HAAK. 3mm 6mm OOK GEEN TIJDVERLIES BIJ WEDSTRIJDEN VOOR HET ZOEKEN NAAR GESCHIKTE EXPANDER.
BEVATTEN OOK VITAMINE E BOOST VOOR DE VIS, DUS U ZORGT TEVENS OOK VOOR DE GEZONDHEID VAN DE VIS.