Hi-Viz Winder-bungs van Middy stellen u niet alleen in staat om de spanning van uw elastiek te verfijnen door het aan en uit te wikkelen volgens uw vereisten, ze hebben ook een bijkomend voordeel: het oprolmechanisme met schroefdraad kan tot elke gewenste lengte worden verlengd wil, wat betekent dat je nu een kort stuk elastiek kunt vissen met de stop goed in het gedeelte (holle elastieken werken beter bij korte lengtes in de paal) zonder je zorgen te hoeven maken over hoe je het uit het gedeelte haalt als het tijd is om vervang je elastiek. Verkrijgbaar in drie maten; 1-8, 8-14 en 14-30.

 Het net is zit in het D-vormige frame, en bestaat volledig uit rubber voor een volledig water en geur-loos schepnet en met respect voor de vissen. Het frame heeft een degelijke ABS vork, met een stevige schroefdraad voor grotere vissen te kunnen scheppen.

Lichtgewicht en met een zeer laag zwaartepunt, zijn Grip-Flex-potten gemakkelijk te verschepen en hebben een unieke zachte basis 'van binnen indrukken om te openen'. Druk op de basis in de pot en het kanaal dat aan je paal vastgrijpt, gaat open, om het bevestigen of verwijderen van potten gemakkelijk te maken. Deze unieke eigenschap zorgt ook voor een sterke grip, terwijl de hengel volledig wordt beschermd. Je krijgt twee maten in het pakket, met optionele anti-morsranddeksels en vervolgens een volledig uniek deksel om de kleinere pot om te bouwen tot een microformaat, dat niemand kan zien dat je het gebruikt! Ze hebben ook een vlakker profiel voor windweerstand op lange afstand (14,5 m +). Het beste ontwerp van de paalpot ooit dankzij overleg met vooraanstaande wedstrijdvissers, waaronder Matchman of the Year Lee Thornton, evenals Kieron Rich, die meldde dat deze potten "licht zijn, nauwkeurig zullen voeden en je vangstverhouding zeker zullen verbeteren".

VOLLEDIGE BESCHRIJVING:

PASSEN OP IEDERE TOP
Lichtgewicht en met een zeer laag zwaartepunt, zijn Grip-Flex-potten gemakkelijk te vervoeren en hebben een unieke zachte basis 'naar binnen indrukken om te openen'. Druk op de basis in de pot en het kanaal dat aan je hengel vastzit, gaat open, om het bevestigen of verwijderen van potten gemakkelijk te maken. Deze unieke eigenschap zorgt ook voor een sterke grip, terwijl de hengel volledig wordt beschermd. Optionele anti-morsranddeksels en vervolgens een volledig uniek deksel. Ze hebben ook een vlakker profiel voor windweerstand op lange afstand (14,5 m +). Het beste ontwerp van de hengelpot ooit dankzij overleg met vooraanstaande wedstrijdvissers, waaronder Matchman of the Year Lee Thornton, evenals Kieron Rich, die meldde dat deze potten "licht zijn, nauwkeurig zullen voeden en je vangstverhouding zeker zullen verbeteren".

PASSEN OP IEDERE TOP

Deze uitstekende lichtgewicht potten zijn groter om het aas veilig te kunnen vervoeren en hebben twee optionele unieke klepdeksels. Het ene deksel is ontworpen voor grotere pellets van 6-10 mm, het andere, met drie kleinere gaten, is bedoeld voor het voeren van paprika's op micros. Door de softgrip-basis kunnen de potten precies aan het uiteinde van uw paal worden geplaatst voor een perfecte presentatie. Zij- en bodemgaten stoppen een vacuümvorming bij het uitgeven van gecomprimeerd aas, gewoon een tik op de paal en de inhoud wordt gemakkelijk leeggemaakt. Ontworpen en getest door Matchman van het jaar Lee Thornton. Ze zijn een van de beste potten die je ooit zult kopen.

Hi-Viz massief elastiek van Middy is enorm populair in heel Europa en is de keuze van veel van de grootste namen in de hengelsport. Het is gemaakt met een unieke roosterconfiguratie om het ongelooflijke kracht en rek te geven, evenals een zachte actie. Hi-Viz is fluorescerende kleur geïmpregneerd en vooraf gecoat met Hi-Viz Pure glijmiddel klaar voor gebruik. Verkrijgbaar in zeven verschillende kwaliteiten van 8-10 tot 18-20, zijn reputatie is ongeëvenaard. Als je Hi-Viz nog niet hebt geprobeerd, is dit het juiste moment.

8-10 : 1,30mm 10-12 : 1,60mm 14-16 : 1,85mm 18-20 : 2,10mm

 

 

 

 

VOLLEDIGE BESCHRIJVING:
Xtreme Pro-Connectors zijn revolutionair en bevatten fantastische functies die nog nooit eerder zijn vertoond. De over-sleeve die tegen de PTFE-bus rust, is gemaakt van zacht rubber TPE-materiaal, zodat een plotselinge terugslag (mocht een vis verloren gaan) geen schade aan uw hengel veroorzaken. Ze kunnen worden gebruikt met een hoofdlijnlus die wordt bevestigd zoals traditionele connectoren, of een bijpassende Dacron-lus, die wordt meegeleverd in het pakket. Schuif gewoon de kleine siliconen hoes omhoog nadat u de Dacron op de connector hebt gelust. Ze zijn klein, compact en heel erg sterk. De Dacron link zorgt voor een nog betere float presentatie en rig controle en wordt vaak gebruikt door de allerbeste vissers; het probleem ermee was dat het nooit erg gemakkelijk was om op te zetten, maar met deze nieuwe Xtreme-Pro-connectoren krijg je het beste van twee werelden; een gebruiksvriendelijke connector, maar met een optionele, conventioneel moeilijkere / technische Dacron-link, eenvoudig te installeren. Kleuren en maten passen bij het Hi-Viz Shockcore holle elastische assortiment (7 kwaliteiten).

DE MATEN ZIJN DIAMETER VAN HET GAT IN mm

BUNJEE BUSH  dun lichaam dat makkelijk over de tip van de hengel gaat, zet ietsje uit voor perfecte pasvorm. Binnenin is er een speciale steun om een zachte doorgang van de rekker te verzekeren, het elimineerd elke mogelijke beschadiging van de elastiek. 

2 STUKS PER PAKJE

VOLLEDIGE BESCHRIJVING:
100% PTFE binnenbussen van Middy, met volledige radius - geen stompe randen. Ontworpen om in het eerste of tweede deel van uw topkit te passen. U kunt vervolgens uw opstelling een kleurcode geven met uw connector. Deze bussen maken deel uit van het gerenommeerde Hi-Viz-assortiment elastiek en accessoires en zijn verkrijgbaar in 4 maten en je krijgt er 2 in elk pakket;

2,8mm binnendiameter top opening voor dikte elastiek tot 2.0mm

3,2mm binnendiameter top opening voor dikte elastiek tot 2.3mm

3,5mm binnendiameter top opening voor dikte elastiek tot 2.6mm

4,5mm binnendiameter top opening voor dikte elastiek tot 3.4mm

VOLLEDIGE BESCHRIJVING:
Een prachtig ontworpen zijbus van 100% PTFE die na het boren van een precies gat van 5 mm gewoon in de zijwand van uw topkit klikt. Alle randen die in contact komen met uw elastiek hebben een volledig gladde radius om ervoor te zorgen dat het elastiek op geen enkele manier kan worden beschadigd. Alex Bones van Match Fishing Magazine is er helemaal weg van en gelooft dat ze het beste zijbussysteem op de markt zijn.

Omschrijving
Middy Tackle
Gripper Side Puller Bead
Middy Gripper-kralen zijn lichtgewicht en gemaakt van zacht TPE-materiaal. Een taps toelopende boring helpt hen om het elastiek vast te houden, maar kan dan ook op het elastiek worden geschoven om kleine aanpassingen aan de spanning te maken.
Eenvoudig aan te brengen - gewoon vastschroeven met een draadinsteker. Te gebruiken in combinatie met Middy's Pull-It Side PTFE-bus voor een nauwkeurige opstelling.

Deze Stonfo-connectoren maken deel uit van het beroemde Hi-Viz-assortiment elastiek en accessoires van Middy en zijn van het originele Italiaanse type van hoge kwaliteit. De kwaliteit is gedurende vele, vele jaren bewezen en alle onderdelen klikken perfect op hun plaats. Ze breken of breken niet, in tegenstelling tot veel goedkope geïmporteerde exemplaren. Met precisie ontworpen en verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten / kleuren, elk met 2 stuks per pakket - 1-8 oranje, 6-10 geel, 12-16 rood en 18-24 blauw.

1-8 = 1,5 mm 6-10 = 1,65 mm 10-14 = 2,1 mm 12-16 = 2,4 mm 18-24 = 2,5 mm 26-30 = 3,1 mm

Uitverkocht

MIDDY BREAD PUNCH SET 4 STUKS

€ 8,99
Uitverkocht

MIDDY BREAD PUNCH SET 4 STUKS

€ 8,99

VOLLEDIGE BESCHRIJVING:

Middy's broodponsenset met een nieuw verbeterd ontwerp. Je krijgt vier populaire hoofdmaten in één pakket.