Home » THUNDERBALL PASTA - EXPANDERS - VOEDERPELLETS - HAAKAAS

De verzendkostvrijstelling op 125 €  is niet geldig op de purple pellets zakken 25kg deze dienen per zak besteld te worden of overeengekomen telefonisch met C Staes 

op +32 466 42 08 07 Grtjes 

 

Het bijpassend flesje additief 10ml dient opgelost in aanmaakwater 500ml/ per kg pasta, en stilletjesaan mixen, niet verzadigen.
Van 1kg paste (bol) maakt u bevochtigd meer dan 2kg paste (bol).
Breng de paste zodanig aan de haak dat deze kan afpulveren. 
Gebruik een goede paste dobber zoals bvb Novastar CS 107 of de Thunderball paste dobber deze zijn  speciaal voor dit soort visserij gebouwd.
U kan hier ook een flesje 100ml of zelfs 500 ml bestellen, u kan het ook gebruiken op pellets en in het visvoer. De kunst is het bevochtigen, niet te hard en zeker niet te zacht want dan heeft de haak geen houvast, ook geen bol maken want dat schrikt de vis soms af, de meest abstracte vormen geven meeste beet, oefening baat kunst bij deze fantastische paste waaraan u spectaculaire aanbeten mag verwachten.


Bereiding:  Voor de 2 à 3 cm bol de pasta stilletjesaan natmaken tot u de juiste verhouding vindt, regelmatig eens knijpen, te droog is niet goed te nat zeker niet goed te nat is fataal als u geen droge meer bijhebt en als u ver vist de bol nooit door het water slepen. Mee leren werken is de boodschap. Voor bij diegenen die het echt niet lukt is er Stiki voorzien, te vinden als u naar beneden scrollt.


THUNDERBALL SUPERPASTE 2 SOILENT GREEN

Basis aangelengd met een speciaal puur vismeel en spirulina. Kleur groen.

Flesjes SOILEN GREEN ATTRACTOR apart bijbestellen.

THUNDERBALL SUPERPASTE 3 CARP KRILL

Basis aangelengd met een speciaal puur vismeel en krill. Kleur rood.

Flesjes KARP KRILL ATTRACTOR apart bijbestellen.

Thunderball zeer zachte sponzige expander met zelfde samenstelling als de super vangkrachtige Thunderball paste. Ideaal voor locaties waar niet met paste mag gevist worden.

S morgends voor het vissen pellets pompen en sprayen met Thunderball flavour en klaar.

Je kan de expander ook dag tevoren klaarmaken maar de flavour pas toevoegen  s morgends of voor het vissen.

Mocht de expander na tijdje gaan zweven betekent dat die opnieuw wat vocht nodig heeft eventueel met Thunderball flavour verdunt in water en hij zakt weer met de juiste aanbieding.

4mm zwelt tot 6mm

6mm zwelt tot 8mm

6RH ADDI-NOVA SOFT HOOK PELLETS  We specialiseren ons verder op de pellets gezien deze vrij toekomstgericht zijn in de hengelsport.
Voor dit haakaas is geen pompje nodig, deze zijn zacht en eenvoudig aan de haak te prikken.
De vangkracht van Thunderball kennende gaat u moeilijk betere vinden, deze geven de meeste aromalekkage af voor maximum aantrekkingskracht.
Verkrijgbaar bij ADDI-NOVA 6mm in verschillende smaken, 200g
Green Betaine
Perfect match
Spicy krill
de fruitsmaken komen iets later binnen. 

De Perfect Match is natural en kan u dippen in bijbehorende dips te zien bij additieven.

 *** THUNDERBALL BALLISTICS ***

Absolute meerwaarde in pasta of lokaas, 72 % zuiver vismeel.

Geschikt voor feederkorf.

Klaar voor verkoop de Thunderball Soft Hook Pellets 8 mm potjes 200 g  eventueel sprayen met Thunderball baitspray flavours, aan de haak prikken en klaar. Weerhoud de kleine vis.

NIEUWE SMAKEN

BLACK CURRANT rood
BANANA              geel
EXOTIC FRUITS   oranje