SPOEDIG WORDEN DE ALLERNIEUWSTE MIDDY FEEDERS GELADEN OP DEZE PAGINA. 

De Compacta-mal is een uitstekend hulpmiddel voor het laden van method feeders met elke keer dezelfde hoeveelheid aas. Houd de feedervorm met slechts één hand vast, terwijl uw andere hand de holte vult en de feeder naar beneden drukt, druk dan eenvoudig op de ontgrendelingsknop en laat een perfect gevormde, geladen feeder in uw handpalm vallen! Het laadt Middy Gripper method feeders en andere merken perfect en het ergonomische ontwerp met één hand is briljant.

MIDDY Gripper SG Flat-Bed In-Line Method Feeder Groot 30gr.
Dit zijn compacte flatbed feeders voor de moderne zoetwatervisserij. Ze kunnen zeer snel gevuld worden en zijn vooral bedoeld voor het vissen met micropellets en method mixen. Het is een zeer efficiënte manier van vissen die zowel met de feederhengel als met lichte karper- en barbeelhengels op een beetindicator kan worden gevist. Kleine boilies, pellets, nepmaïs en losse dode maden worden meestal als haakaas gebruikt. De stevige vulling doe je het beste met de speciaal ontwikkelde Compacta Mallen in de juiste maat.
De leiding van de flatbed feeder bestaat uit een speciaal gevormde loden plaat, wat betekent dat de feeders een goede tractie hebben. Het zwaartepunt ligt in het midden van de feeder waardoor zeer goede werpafstanden gehaald kunnen worden. De inline-geleider is aan het uiteinde afgerond om nog dunnere lijnen niet te beschadigen.
Flatbedfeeders bieden een verbazingwekkend goede presentatie, zelfs op zachtere oppervlakken.

FEEDERKORF 50g

€ 2,99

FEEDERKORF 50g

€ 2,99
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.